Tjänster

Bärgning

Bärgning av Bilar

Behöver du bärga din bil? Vi erbjuder bärgningstjänster där kostnaden dras av från bilens värde vid skrotning. Vår pålitliga och snabba bärgningstjänst gör det enkelt för dig att bli av med din gamla bil, oavsett dess skick.

 

Inlämning av Bilar

Vill du lämna in din bil själv? Vi betalar upp till 6000 kr beroende på bilens skick och om katalysatorn fortfarande är kvar.

 

Värdering och Betalning

Värdet på din bil bestäms av flera faktorer, inklusive:

 • Bilens allmänna skick
 • Närvaro av katalysator
 • Marknadsvärdet på återvinningsbara delar

Enkelt och Bekvämt

Gör dig av med din gamla bil på ett enkelt och bekvämt sätt. Välj mellan att låta oss bärga bilen eller lämna in den själv och få en rättvis ersättning baserad på bilens skick.

 

Kontakt

Har du frågor eller vill boka en bärgning? Kontakta oss idag för mer information och för att få en uppskattning av vad din bil är värd.

 

Med vår bärgningstjänst och inlämningsalternativ gör vi det enkelt för dig att skrota din bil och få en rättvis ersättning. Välkommen till vår bilskrot!

 

junkyard, scrap metal, metal-1501245.jpg

Bildemontering

Vi erbjuder en omfattande och professionell bildemontering. Vi tar hand om hela processen från början till slut, och ser till att alla delar hanteras på ett miljövänligt och säkert sätt.

 

Vår Tjänst Inkluderar

 • Demontering av Bilen: Våra erfarna tekniker demonterar din bil och tar tillvara på alla återvinningsbara delar.
 • Miljövänlig Hantering: Vi följer strikta riktlinjer för att säkerställa att alla farliga material tas om hand på rätt sätt.
 • Återvinning av Delar: Vi sorterar och återvinner alla användbara delar, vilket minskar miljöpåverkan och sparar resurser.

Fördelar med Vår Bildemontering

 • Expertis och Erfarenhet: Våra tekniker har lång erfarenhet och ser till att varje bil demonteras effektivt och säkert.
 • Miljöhänsyn: Vi strävar efter att minimera miljöpåverkan genom korrekt hantering och återvinning av material.

Kontakta Oss

Har du en bil som behöver demonteras? Kontakta oss idag för mer information och för att boka en tid. Vi är här för att hjälpa dig genom hela processen och se till att din bil hanteras på ett ansvarsfullt sätt.

 

Besök vår bilskrot för en pålitlig och miljövänlig bildemonteringstjänst. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

 

Däckbyten

Välkommen till vår bilskrot för ett professionellt däckskifte. Vi erbjuder en omfattande tjänst som inkluderar:

 • Avmontering av Nuvarande Hjul: Våra experter avmonterar dina gamla hjul med noggrannhet och precision.
 • Visuell Kontroll av Bromsar: Under däckskiftet gör vi en visuell kontroll av dina bromsar för att säkerställa att de är i gott skick.
 • Montering av Dina Nya Hjul: Vi monterar de hjul du har med dig, och ser till att de är korrekt installerade.
 • Kontroll av Däcktryck: Vi kontrollerar och justerar däcktrycket för att optimera din bils prestanda och säkerhet.

Allt detta för ett pris från endast 200 kr.


Drop-in Service

Ingen tidsbokning behövs! Vi erbjuder drop-in service för att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt för dig att byta däck när det passar dig bäst.


Däckförvaring

Behöver du förvara dina däck? Vi erbjuder trygg och säker däckförvaring i våra anpassade lagerutrymmen. Med vår förvaringstjänst kan du vara säker på att dina däck är skyddade mot väder och vind, redo för nästa säsong.


Försäljning av Nya Däck

Letar du efter nya däck? Vi har ett brett utbud av kvalitetsdäck till konkurrenskraftiga priser. Våra experter hjälper dig att hitta rätt däck för din bil och dina körbehov.


Kontakt

Har du frågor eller behöver mer information? Tveka inte att höra av dig. Vårt vänliga team står redo att hjälpa dig med alla dina däck- och bilbehov.

Kontakta oss

Har du en bil som behöver demonteras eller har du frågor om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss! För att få svar på dina frågor eller boka en tid för bildemontering, vänligen besök vår kontakt-sida. Vårt kunniga team finns redo att hjälpa dig med alla dina bilskrotningsbehov. Vi ser fram emot att höra från dig!