Vilka är vi?

Om oss

Välkommen till vår bilskrot! Vi är en pålitlig och erfaren aktör inom bildemonteringsbranschen, dedikerade till att erbjuda högkvalitativa tjänster med fokus på miljövänlig hantering av fordon. Vi är stolta över att kunna erbjuda en komplett bildemonteringstjänst som möter våra kunders behov och förväntningar.


Våra Värderingar

Vi strävar efter att driva vår verksamhet med integritet, professionalism och respekt för miljön. Vi tar ett hållbart och ansvarsfullt tillvägagångssätt i allt vi gör och strävar efter att minimera vår påverkan på naturen.


Vårt Team

Vår personal består av erfarna och kunniga tekniker som är dedikerade till att säkerställa att varje bildemontering genomförs på ett effektivt och säkert sätt. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att leverera enastående service till våra kunder.


Vårt Åtagande

Vi är fast beslutna att erbjuda en transparent och pålitlig service till alla våra kunder. Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer genom att erbjuda högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser.


Har du frågor eller vill veta mer om oss? Tveka inte att kontakta oss! Vi finns här för att svara på dina frågor och hjälpa dig med dina behov av bildemontering och skrotning av fordon.

Kontakta oss

Har du en bil som behöver demonteras eller har du frågor om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss! För att få svar på dina frågor eller boka en tid för bildemontering, vänligen besök vår kontakt-sida. Vårt kunniga team finns redo att hjälpa dig med alla dina bilskrotningsbehov. Vi ser fram emot att höra från dig!